Huawei Nova

Huawei Nova hoesje kopen?


De beste bescherming voor je Huawei Nova

De Huawei Nova is een handig, compact toestel met een prachtig design. Het heeft een 5 inch scherm en beschikt over 32 GB opslag. De camera heeft 12 megapixel aan de achterkant en 8 megapixel aan de voorkant. Dit laatstgenoemde is geschikt voor het maken van selfies en videobellen met de frontcamera. De telefoon draait op Android 6.0 en heeft als afmeting 141,2 x 69,1 x 7,1 mm (lengte x breedte x dikte). De telefoon is licht in gewicht, al met al weegt het toestel namelijk maar zo’n 146 gram.

Het is essentieel dat het toestel goed beschermd wordt, want kwetsbaar is deze natuurlijk wel. Om deze reden is het verstandig om een telefoonhoesje aan te schaffen. Telefoonhoesjes beschermen niet alleen de telefoon en haar technische aspecten binnenin, maar ze zorgen ook nog eens voor een leuke uitstraling. Hoesjescases biedt verschillende telefoonhoesjes aan in diverse kleuren en designs, helemaal afgestemd op de Huawei Nova. Je kan altijd een hoesje kiezen die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Alle telefoonhoesjes die je bij Hoesjescases kunt bestellen, worden gratis verzonden. Daarnaast komt je telefoonhoesje en/of accessoire de volgende dag nog binnen indien je deze voor 17:00 besteld.

Bekijk meer van ons:

Huawei Y5

Huawei Honor 5C

Huawei Honor 4A

Huawei Nova hoesjes