Huawei Nova Plus

De beste bescherming voor je Nova Plus


De Huawei Nova Plus is een nieuw toestel dat sinds september 2016 is aangekondigd. De telefoon is 151.8 x 75.7 x 7.3 mm (lengte x breedte x dikte) en weegt zo’n 160 gram. Het toestel heeft een intern geheugen van 32 GB dat kan worden uitgebreid naar 256 GB aan de hand van een Micro SD kaart. De camera is van goede kwaliteit en beschikt over 16 megapixel aan de achterzijde en 8 megapixel aan de voorzijde. Verder draait het toestel op Android 6.0 en heeft het en 5.5 inch scherm.

Om dit nieuwe toestel mooi en goed te houden doe je er verstandig aan een telefoonhoesje aan te schaffen. Hoesjescases biedt je sterke en bovendien stijlvolle hoesjes die je telefoon zowel aan de buiten- als de binnenkant beschermen. Daarnaast kan je een telefoonhoesje kiezen die goed bij je (stijl) past waardoor je ook nog eens leuk voor de dag komt. Ook voor bijpassende accessoires kan je het assortiment van Hoesjescases raadplegen.

Bestel jij je telefoonhoesje voor 17:00 bij Hoesjescases, dan heb je deze de volgende dag al binnen. Een andere bijkomende service is dat je hoesje gratis wordt verzonden.

Bekijk meer van onze Huawei telefoonhoesjes:

Huawei Nova

Huawei Honor 3C

Huawei Honor 7

Huawei Nova Plus hoesjes