Huawei Mate 9

De beste bescherming voor je Mate 9 vind je bij Hoesjescases!

De Huawei Mate 9 is een nieuw model dat sinds november 2016 op de markt is gebracht. Met een 20 megapixel camera kan je er prachtige, scherpe foto’s mee maken. Ook beschikt het toestel over een 8 megapixel camera aan de voorzijde bestemd voor onder andere selfies en videobellen. De Huawei Mate 9 beschikt over een intern geheugen van 64 GB dat aan de hand van een Micro SD kan worden uitgebreid tot 256 GB. Verder draait het apparaat op Android 7.0 en beschikt het over een 5.9 inch scherm. De afmetingen van de telefoon zijn 156.9 x 78.9 x 7.9 mm (lengte x breedte x dikte) en het toestel weegt zo’n 190 gram.

Voor de bescherming van dit prachtige toestel is een telefoonhoesje aan te raden. Je beschermt hierdoor niet alleen de buitenkant van de telefoon, maar ook de technische aspecten binnenin. Hoesjescases heeft mooie, stevige telefoonhoesjes in haar assortiment. Deze variëren allen in kleur en design. Ook kan je er bijpassende accessoires vinden.

Een besteld telefoonhoesje bij Hoesjescases wordt gratis bij je thuisbezorgd. Bestel je deze voor 17:00, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Bekijk ook andere Huawei telefoonhoesjes:

Huawei Honor 6

Huawei Honor 7

Huawei Honor 5X

Huawei Mate 9 hoesjes