Huawei Honor 7i

Huawei Honor 7i Hoesjes en Accessoires

Specificaties Huawei Honor 7i:

Schermafmeting:            5,2 inch
                                    141,6 x 71,2 x 7,8 mm
Resolutie:                      1080 x 1920 pixels
Besturingssysteem:        Android OS 5.1.1
Kleuren:                         Zwart, wit, goud
Camera:                         Voorzijde 13 Megapixels
                                    Achterzijde 13 Megapixels
Opslaggeheugen:          16/32 GB

Waar zou je eigenlijk een hoesje kopen? Je hebt toch gewoon een goede telefoon? Nou de reden is heel simpel. Elke telefoon heeft wel een zwak punt waarmee hij kapot kan gaan. Je hoeft je telefoon maar één keer te laten vallen en het is meteen raak. Dit wil natuurlijk niemand en daarom heeft hoesjescases.nl voor bijna elke telefoon een ruim aanbod aan hoesjes van een goede kwaliteit en die dus een goede bescherming bieden. 

Wil je een hoesje bestellen? Doe dit dan voor 17.00, dan zorgen wij namelijk dat je hoesje(s) diezelfde avond nog verzonden worden. Ook is het zo dat je bij HoesjesCases geen verzend- en/of transactiekosten betaald. Zo heb je dus voordelig, snel je hoesje!

Je vindt bij ons hoesjes van verschillende merken. Waaronder de merken, LELYCASE, Best Cases en E-case. Deze zijn uiteraard van een goede kwaliteit en geven een goede bescherming aan je telefoon, dit geldt dus ook voor de Huawei Honor 7i. 

We doen er bij hoesjescases.nl alles aan om een zo goed mogelijke service te geven. Je kunt ons altijd bereiken via de mail.

We verkopen ook nog hoesjes voor onder andere:
-    Hoesjes Huawei Honor 4C
-    Hoesjes Huawei Honor 7
-    Hoesjes Huawei Honor 6 Plus

Huawei Honor 7i hoesjes