Huawei Honor 6 Plus

Huawei Honor 6 Plus hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Huawei Honor 6 Plus!

 

Verzendkosten


U betaalt bij Hoesjescases geen verzendkosten voor uw Huawei telefoon. Bestelt u voor 17:00 dan heeft u het product de volgende dag al in huis.

Huawei Booktype & flipcase


De booktype & flipcase hoesjes zijn luxueuze producten die uw Huawei Honor 6 Plus nog meer aanzien geven. Deze bieden tevens ruimte om pasjes, geld of andere zaken op te bergen die u normaal in uw portemonnee bewaart. Deze Huawei Honor hoesjes bieden de beste bescherming voor u telefoon tegen een zeer laag tarief.

Hardcases & TPU siliconen


Geef uw Huawei Honor 6 Plus de optimale bescherming en kies voor Huawei cases of siliconen telefoonhoesjes. Kies een Huawei hoesje met een leuk patroon of mooie afbeelding om jou smartphone een leuke uitstraling te geven. Deze hoesjes bieden uw Huawei Honor 6 Plus gegarandeerd bescherming.

Insteekhoesjes en portemonnee


Hoesjescases biedt ook insteekhoesjes en portemonnees voor uw Huawei Honor 6 Plus. Berg niet alleen uw Huawei telefoon op in het hoesje maar ook uw geld en pasjes in uw portemonnee hoesje. De insteekhoesjes zijn verder ideaal om uw telefoon veilig op te ruimen en om een val van uw Huawei Honor 6 Plus te overleven.

Verzendkosten


U betaalt bij Hoesjescases geen verzendkosten. Bestelt u voor 17:00 dan heeft u het product de volgende dag al in huis.

Bekijk ook onze andere Huawei telefoonhoesjes, waaronder de volgende :

Huawei Honor 6

Huawei Honor 7i

Huawei Honor 7

Huawei Honor 6 Plus