De beste bescherming voor je Enjoy 6!

De Huawei Enjoy 6 is een sinds oktober 2016 aangekondigd nieuw model Huawei. Het toestel beschikt over een intern geheugen van 16 GB en kan met een Micro SD kaart worden uitgebreid naar 256 GB. De Huawei Enjoy 6 draait op Android 6.0 en heeft een scherm van 5.0 inch. De scherpe camerabeelden heeft het toestel te danken aan haar 13 megapixel camera aan de achterzijde en 5 megapixel camera aan de voorzijde. Verder weegt het model zo’n 146 gram en zijn de afmetingen 143.2 x 70.4 x 7.9 mm (lengte x breedte x dikte).

Voor een goede bescherming van je Huawei Enjoy 6 is het verstandig om een telefoonhoesje aan te schaffen. Hoesjescases biedt je diverse, kwalitatief hoogwaardige telefoonhoesjes aan tegen een scherpe prijs. Hiermee bescherm je zowel de buiten- als de binnenkant van je toestel. Hoesjescases heeft onder andere zakelijke, hippe, maar ook neutrale telefoonhoesjes. Er zit altijd wel een telefoonhoesje tussen die goed bij jou past.

Heb jij een telefoonhoesje voor 17:00 besteld, dan heb je deze de volgende dag al binnen. Hoesjescases bezorgd je telefoonhoesje geheel gratis.