Geen producten gevonden...

De HTC SV is familie van de HTC One X Plus en de HTC One S, toestellen die fabrikant HTC eerder op de markt bracht. De HTC One SV is uitgereust met een 4.3 inch display, 5 megapixel camera, 8 GB opslagruimte en Android 4.0. De HTC One S is een van de toestellen van HTC waar Hoesjescases een zeer uitgebreid aanbod telefoonhoesjes en accessoires voor heeft.

Van bookcase, hardcover, siliconencover tot insteekhoesje, Hoesjescases heeft het allemaal. De ervaring die we de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd leert ons dat iedereen zijn smartphone op een andere manier gebruikt en andere dingen belangrijk vindt als het gaat om bescherming van de smartphone. Naast functionaliteit is design ook een heel belangrijk onderdeel van een telefoonhoesje. Goede bescherming is belangrijk maar het mag niks afdoen aan het strakke design van de HTC One SV. Daarom kun je niet alleen een eigen keuze maken als het gaat om de functionaliteit van het telefoonhoesje maar heb je ook keuze uit tal van ontwerpen.

Daarnaast geniet je van voordelen als gratis verzenden, voor 17.00 uur de bestelling afgerond dezelfde dag verzonden en je hoeft niet thuis te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen. De meeste producten van Hoesjescases kunnen namelijk bezord worden via de brievenbus.