Geen producten gevonden...

De HTC One S maakt deel uit van de HTC-tak waaronder ook de HTC One X Plus en de HTC One V vallen. Dat is goed te zien aan de specificaties die grotendeels overeen komen. Zoals een 4,3 inch scherm en het besturingssysteem, Android 4.0. Echter, de opslagcapaciteit is van 8 GB naar 16 GB uitgebreid. Goede bescherming is voor zo'n smartphone als deze van levensbelang als je er zolang mogelijk van wilt genieten.

Hoesjescases kan je diverse smartphonehoesjes voor de HTC One S aanbieden. Bijvoorbeeld de siliconencover. Dit is een cover, gemaakt van silconen die je achterop het toestel monteert en de HTC One S beschermt tegen de hardste klappen. De randen van de cover vallen net over het scherm heen waardoor het toestel nooit op het meest kwetsbare onderdeel landt als die met het scherm naar onderen valt. Het grote voordeel van een siloconencover is dat de smartphone lekker licht blijft en bijna niet toeneemt in dikte. 

Om de mogelijkheden van de HTC One S optimaal te benutten kies je naast een telefoonhoesje van Hoesjescases ook voor een accessoire. Zoals een screenprotector. Ideaal voor als je alleen voor een backcover kiest en het schem extra wilt beschermen.

Kies je voor Hoesjescases dan belonen wij je met gratis verzending en voor 17.00 uur besteld en betaald is nog dezelfde dag verzonden.