HTC One Mini 2

Geen producten gevonden...

De HTC One mini M2 maakt deel uit van een serie kleinere toestellen die HTC op de markt heeft gebracht. Deze smartphone werd in mei 2014 gelanceerd. Een veelgehoorde klacht bij de smartphones die het afgelopen jaar zijn uitgebracht is dat ze erg groot zijn om makkelijk in je tas of broekzak mee te  nemen. HTC biedt met de One Mini M2. een alternatief. Met een 4,5 inch scherm is het naar de maatstafen van deze tijd een kleiner toestel maar nog steeds groot genoeg om lekker op te kunnen werken. Naast een 4,5 inch scherm heeft de HTC One Mini M2 een 13 megapixel camera en draait het op Android 4.4.2

Goede bescherming voor zo'n telefoon als deze is natuurlijk belangrijk. Hoesjescases geeft je veel keus in wat voor type telefoonhoesje je wilt en daarnaast kun je kiezen uit een breed aanbod ontwerpen.

Bestellen doe je gemakkelijk en snel in onze webshop. Kom je er niet uit dan staan wij altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je betaalt geen verzendkosten en in de meeste gevallen kan je bestelling via de brievenbus worden afgeleverd.