Geen producten gevonden...

De One Max van HTC zag het levenslicht in oktober 2013 en wat meteen opvalt is de grote van de display. Maar liefst 5,9 inch. Verdere specificaties zijn een 4 megapixel camera 16 of 32 GB opslagcapaciteit (afhankelijk van wat jij kiest) en 2 GB werkgeheugen. 

Een groot scherm werkt lekker maar brengt ook een risico met zich mee. De kans op krassen en barsten is groter. Het goede nieuws is dat je het risico kunt verkleinen met een telefoonhoesje van Hoesjescases.

Voor de HTC One Max hebben wij verschillende opties. Niet alleen qua functionaliteit maar ook qua design. Want ja, het oog wil ook wat. Een van de opties waar je uit kunt kiezen is het bookcase telefoonhoesje. Dit type telefoonhoesje biedt naast een stevige backcover voor de behuizing ook een flexieble flap waardoor het scherm beschermd is als de smartphone niet wordt gebruikt. Ideaal voor toestellen met een groot scherm als de HTC One Max. 

Maar Hoesjescases biedt meer voor de HTC One Max. Je vindt bij ons ook accessoires voor dit toestel. Bijvoorbeeld een screemprotector. Dit kan een goede keuze zijn als je voor alleen een backcover kiest maar toch het scherm wilt beschermen. Kom je er niet uit? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder met advies!

Als je bij Hoesjescases een telefoonhoesje of accessoires voor de HTC One Max besteld betaal je geen verzendkosten en de meeste producten van Hoesjescases kunnen door de brievenbus worden bezord dus je hoeft niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Als je je bestelling voor 17.00 uur afrond wordt het nog dezelfde dag verzonden.