HTC One M9 Plus

HTC One M9 Plus hoesje kopen?

De beste bescherming voor je htc one m9 plus

 
De HTC One M9 Plus is de opvolger van de HTC One M9. Het grootste verschil met zijn voorganger is het formaat. Het toestel zag het levenslicht in juli 2015 en beschikt 5,2 inch display, een 20,7 megapixels camera en draait op Android 5.0. Hoesjescases heeft een breed assortiment telefoonhoesjes en accessoires waarmee je de mogelijkheden van de HTC One M9 Plus optimaal benut. 

Met een van onze telefoonhoesjes voor dit toestel verklein je kans op schade tot het minimum. Door de verschillende designs kun je een hoesje kiezen dat helemaal aansluit op jouw stijl en niks afdoet aan het strakke design van de HTC One M9 Plus. 

Naast telefoonhoesjes heeft Hoesjescases ook accessoires voor de HTC One M9 Plus zodat je nog meer uit dit mooie toestel kunt halen.

Als je voor Hoesjescases kiest betaal je geen verzendkosten, voor 17.00 je bestelling afgerond is dezelfde dag verstuurd en omdat de meeste bestellingen door de brievenbus kunnen hoef je niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.
 
Hoesjes voor HTC One M9 
 
HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

HTC One M9 Plus hoesjes