Geen producten gevonden...

Oktober 2014 was het moment dat de HTC Desire Eye op de markt kwam. Fabrikant HTC rustte het toestel uit met onder meer een 13 megapixel camera, een 5,2 inch scherm en Android 4.4.4

Een nieuwe smartphone is een relatief dure aankoop. Als je dan eenmaal een goed toestel hebt gevonden wil je er natuurlijk zolang mogelijk gebruik van maken. Een telefoonhoesje van Hoesjescases kan daarbij helpen. De volledige collectie voor de HTC Desire Eye vind je in onze webshop maar een van de telefoonhoesjes waaruit je kunt kiezen is de hardcover. Dat is een type telefoonhoesje die je op de achterkant van de smartphone klikt en werkt als een soort valbreker. Het voordeel van dit type hoesje is dat het toestel lekker licht en slank blijft. Ook met bescherming kun je de telefoon dus gemakkelijk meenenem in je broekzak of tas.

Het nadeel van dit hoesje is wel dat het scherm niet beschermd wordt. Maar dat kun je oplossen door een screenprotector van Hoesjescases aan te schaffen. En kijk dan gelijk of je andere handige accessoires kunt gebruiken. De meeste accessoires zijn universeel dus die kun je ook gebruiken met je volgende telefoon.

Bi Hoesjescases betaal je geen verzendkosten en bestel en betaal je voor 17.00 uur dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Daarnaast kunnen de meeste bestellingen die je bij Hoesjescases doet door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om de bestelling aan te nemen.

We zien je graag in onze webshop. Kom je er niet uit? Dan geven we je graag advies!