HTC Desire 828 hoesje kopen?

Goede bescherming voor je HTC Desire 828

Specificaties HTC Desire 828:

  • Schermgrote: 5,5 inch
  • Besturingssysteem Android 5.1
  • Ram geheugen 2 GB


Voor de HTC Desire 828 heeft Hoesjescases een breed assortiment tegen een scherpe prijs. De kans is dus groot dat je kunt slagen bij Hoesjescases. Kies bijvoorbeeld voor het insteek smartphonehoesje voor de HTC Desire 828. Dit hoesje biedt uitstekende bescherming voor je smartphone maar tegelijkertijd hoef je niet in te leveren op de gebruikerservaring. Dankzij het handige trek-systeem haal je de telefoon met een handbeweging uit het hoesje.

Naast telefoonhoesjes heeft Hoesjescases ook handige accessoires voor de HTC Desire 828. Ben je vaak onderweg in de auto? Kies dan voor de USB-oplader en smartphonehouder voor in de auto. Zit je veel op kantoor maar wil je je HTC Desire 828 nooit uit het oog verliezen? Dan is de bureaulader van Hoesjescases echt iets voor jou. 

We zien je graag in onze winkel in Zwolle of in onze webshop.

Merken
 
Voor de HTC Desire 828 verkoopt Hoesjescases onder andere de merken telefoonhoesjes LELYCASE, Hc Case, Alternate cases en E-Case. 

Service

Hoesjescases gaat graag mee met de tijd. Daarom betaal je geen verzendkosten als je op Hoesjescases.nl bestelt en heb je voor 17.00 uur besteld dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag.


HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10