HTC Desire 630 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je HTC Desire 630

Specificaties:

  • Schermgrote: 5 inch
  • Besturingssysteem: Android OS V6
  • Camera: 13 Megapixels

Hoesjescases heeft voor de HTC Desire 630 verschillende soorten telefoonhoesjes. Zo vind je bij ons in het assortiment het booktype telefoonhoesje. Dit type telefoonhoesje wordt zo genoemd vanwege de vorm. Het lijkt ook een boek. Het voordeel van het booktype telefoonhoesje voor de HTC Desire 630 is dat de totale smartphone beschermt wordt. Dankzij de flexieble flap aan de voorkant is ook het scherm bedekt waardoor de kans op een barst of kras minder groot is.

De flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van de flap die over het scherm valt. Het zorgt er namelijk voor dat die gemakkelijk naar achteren te vouwen is. Waardoor je er geen last van hebt als je de HTC Desire 630 gebruikt. De booktype telefoonhoesjes heeft Hoesjescases in diverse ontwerpen dus kies er een die bij jouw stijl past.

Als alleen een case over de achterkant van je HTC Desire 630 wilt hebben kun je kiezen voor de hardcase telefoonhoesjes van Hoesjescases.

Merken hoesjes HTC Desire 630

De merken waaruit je kunt kiezen voor een HTC Desire 630 telefoonhoesje zijn onder andere: LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Plaats je een bestelling bij Hoesjescases dan betaal je geen verzendkosten, kun je rekenen op snelle levering en staan we garant voor goede service.

Telefoonhoesjes voor andere modellen uit de Desire-serie van HTC:

Hoesjes voor HTC Desire 816
Hoesjes voor HTC Desire 516


HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10