HTC Desire 530 hoesje kopen?

Goede, beschermende hoesjes voor de HTC Desire 530

Spcificaties:

  • Schermgrote: Android 5 inch
  • Besturingssysteem: Android OS V6
  • Camera: 5 megapixels


Bij Hoesjescases kun je terecht voor een ruim assortiment telefoonhoesjes voor de HTC Desire 530. Neem bijvoorbeeld de hardcases smartphonecases van Hoesjescases. Dit zijn smartphonecovers die je gemakkelijk op de achterkant van je HTC Desire 530 klikt. Dit type telefoonhoesje zorgt ervoor dat de val wordt gebroken als je de HTC Desire 530 perongeluk laat vallen en geeft een eigen stijl aan je smartphone. Je kunt bij Hoesjescases namelijk kiezen uit verschillende designs. Roep bijvoorbeeld herinneringen op aan dat mooie weekend weg in Parijs door te kiezen voor het ontwerp Parijs. Of word herinnert aan die leuke citytrip naar Londen door het design Londen. Je kunt ook kiezen uit diverse patronen of strakke kleuren. Kies wat jij mooi vindt!

Een ander soort telefoonhoesje uit de collectie van Hoesjescases is het booktype smartphonehoesje. Dat hoesje beschermt de hele HTC Desire 530, inclusief het scherm.

Kom kijken in onze vestiging in Zwolle of bestel gemakkelijk en snel in onze webshop.

Merken hoesjes HTC Desire 530

Kies voor een HTC Desire 530 smartphonecase uit de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Bestel je bij Hoesjescases een telefoonhoesje voor de HTC Desire 530 dan kies je voor goede service, snelle levering van je bestelling: voor 17.00 uur de bestelling geplaatst betekent dat het nog dezelfde werkdag wordt verzonden en je betaalt geen verzendkosten.

Andere modellen uit de Desire-serie:

Hoesjes voor HTC Desire 816
Hoesjes voor HTC Desire 516


HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10