HTC Desire 10 Pro

 

De beste bescherming voor je Desire 10 Pro


Een nieuw HTC model dat nog maar sinds november 2016 op de markt is geïmplementeerd is de HTC Desire 10 Pro. Dit prachtige toestel heeft een intern geheugen van wel 64 GB en kan zelfs worden verhoogd naar 256 GB aan de hand van een Micro SD. Met deze telefoon kan je duidelijke en scherpe foto’s maken door de 20 megapixel camera aan de achterzijde en 13 megapixel camera aan de voorzijde. De HTC Desire 10 Pro draait op Android 6.0 en heeft een 5.5 inch scherm. Verder zijn de afmetingen van het toestel 156.5 x 76 x 7.9 mm (lengte x breedte x dikte) en weegt deze 165 gram.

Bij aanschaf van deze telefoon hoop je natuurlijk dat deze ook lang meegaat en zo lang mogelijk mooi blijft. Deze kans wordt vergroot indien je een telefoonhoesje aanschaft. Hoesjescases biedt je een breed assortiment telefoonhoesjes die je telefoon van binnen en buiten beschermen en je ook nog eens een leuke look kunnen geven. Naast de hoge kwaliteit zijn de hoesjes ook nog eens scherp geprijsd.

Een telefoonhoesje of accessoire dat voor 17:00 besteld is, wordt de volgende dag bij je thuisbezorgd. Een andere service van Hoesjescases is dat je product(en) gratis worden verzonden.