De beste bescherming voor je Desire 10 Lifestyle!


In september 2016 is de HTC Desire 10 Lifestyle op de markt gebracht. Dit nieuwe HTC model beschikt over 32 GB intern geheugen dat eventueel kan worden uitgebreid naar 256 GB door een Micro SD. Het toestel heeft een 5.5 inch scherm en draait op Android 6.0. Verder weegt de telefoon zo’n 155 gram en zijn de afmetingen 156.9 x 76.9 x 7.7 mm (lengte x breedte x dikte). Door de 13 megapixel camera aan de achterzijde en 5 megapixel camera aan de voorzijde heb je de mogelijkheid om prachtige, scherpe foto’s te maken.

In het assortiment van Hoesjescases vind je telefoonhoesjes voor de HTC Desire 10 Lifestyle. Hoesjescases biedt je diverse hoesjes aan in verschillende kleuren en designs die je een leuke look geven en de ultieme bescherming bieden voor zowel de binnen- als de buitenkant van je telefoon. Ook voor accessoires voor de HTC Desire 10 Lifestyle kan je bij Hoesjescases uitstekend terecht.

Een hoesje of accessoire dat voor 17:00 is besteld, wordt de volgende dag nog bij je thuisbezorgd. Je bestelling wordt daarbij gratis verzonden.