HTC 10

HTC 10 hoesje kopen?

Specificaties:

  • Schermgrote: 5.1 inch
  • Besturingssysteem: Android 6.1
  • Werkgeheugen: 4 GB


Ben je na het kopen van de HTC 10 op zoek naar een geschikt telefoonhoesje? Hoesjescases helpt je graag! Voor de HTC 10 hebben wij een ruim assortiment aan telefoonhoesjes. Kies bijvoorbeeld voor de hardcases en TPU-covers. Dat zijn beschermende back covers die je gemakkelijk op de achterkant van de HTC 10 monteert. Als je de HTC 10 per ongeluk laat vallen vangt dit telefoonhoesje de hardste klap op en verkleind de kans op blijvende schade.
De hardcases en TPU-covers van Hoesjescases komen een paar millimeter boven het scherm uit. Dat zorgt ervoor dat als de smartphone met het scherm naar onderen valt deze op het telefoonhoesje valt en niet op het scherm.
Maar het aanbod van Hoesjescases is breder. Wij hebben ook andere soorten hoesjes en accessoires voor de HTC 10. Neem snel een kijkje in onze collectie.

 

Merken hoesjes HTC 10

De merken telefoonhoesjes die Hoesjescases heeft voor de HTC 10 zijn LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Geen verzendkosten, voor 17.00 uur besteld is dezelfde werkdag nog verzonden en goede service. Dat zijn de voordelen waarvan je geniet als je een telefoonhoesje of accessoires koopt voor je HTC 10.

Telefoonhoesjes voor andere smartphones van HTC:

Hoesjes voor HTC One M9+

Hoesjes voor HTC One M9


HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10

HTC 10 hoesjes