HTC 10 evo

De beste en mooiste bescherming voor je HTC 10 evo!


Specificaties HTC 10 evo
Afmetingen:       153.6x77.3x8.1 mm (lxbxd)
Scherm:             5.5 inch
Camera:             16 MP achter, 8 MP voor
Geheugen:         32 GB intern, 3 GB RAM

Trotse eigenaar van de HTC 10 evo? Dan verdient dit toestel, net als alle andere toestellen, de beste bescherming en Hoesjescases heeft het. Dit toestel mag dan deels waterbestendig zijn, maar extra bescherming kan nooit kwaad. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoesjes van verschillende kleuren en designs. Zo kun je voor een hoesje gaan met een opvallend printje, of juist voor een wat zakelijker hoesje. Met een hoesje kun jij langer genieten van je telefoon en zorg je er ook voor dat de vingerscan van je telefoon intact blijft. Op zoek naar nóg meer bescherming? Dan zou je bijvoorbeeld ook een screenprotector kunnen aanschaffen. En zo hebben wij nog meer bijpassende accessoires voor je telefoon.

Hoesjescases biedt je producten aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst worden de volgende dag kosteloos bezorgd. Neem eens een kijkje in het assortiment!

Merken

Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, MP Case, Galata, alternate cases en E-Case. Je betaalt geen verzendkosten en jouw HTC 10 Evo hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden als je besteld en betaald hebt vóór 17.00 uur. 

HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10