Vermeende Samsung Galaxy S6 Mini op de foto (of..?)

  • Geplaatst op
Vermeende Samsung Galaxy S6 Mini op de foto (of..?)

Na de Samsung Galaxy S6 is het wachten op de Galaxy S6 Mini, zo lijkt het. Eerdere geruchten over de specificaties van het toestel konden wij nog ontkrachten. Maar wat te denken van nieuwe foto’s, die dit weekend opdoken?

De mannen van PhoneArena kregen een aantal kiekjes in handen, waarop de Galaxy S6 Mini in vol ornaat zou poseren. En inderdaad: het opstartlogo vermeldt zonder omhaal dat het toestel zo heet. Mochten de foto’s echt blijken, dan maken ze in ieder geval duidelijk dat de S6 Mini er nagenoeg exact hetzelfde uitziet als zijn grotere broer.

Opvallend is dat de S6 Mini inderdaad 100% op de grote S6 lijkt: verhoudingen tussen verschillende onderdelen – USB poort, Home knop, koptelefoonaansluiting, maar ook logo’s – lijken precies hetzelfde. Bij een toestel dat een stapje kleiner is, kan dit eigenlijk niet het geval zijn.

Specificaties van de Galaxy S6 Mini komen we niet  te weten. De bij deze foto’s genoemde details zijn die van het toestel dat later Chinese klaptelefoon bleek te zijn, en hebben dus niks te maken met een eventuele S6 Mini.

Mochten de bijgevoegde foto’s toch echt blijken – waar wij, je merkt het, niet van overtuigd zijn – dan is de kans groot dat Samsung de S6 Mini tegelijk zal lanceren met de Galaxy Note 5 en de S6 Edge Plus, oftewel: rond 12 augustus.

Bron: www.galaxyclub.nl