Samsung verwacht 70 miljoen verkopen Galaxy S6 en S6 Edge

  • Geplaatst op

 

De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge zijn ongekend populair. Enkele dagen geleden werd het al duidelijk dat 50 miljoen verkopen in de verwachting lagen. Nu stelt Samsung dat aantal bij naar 70 miljoen. 

 

 

 

"Indrukwekkend", zo noemt vice-voorzitter Kwon Oh-hyun van Samsung de eerste week aan verkopen van de nieuwe Galaxy S6 en S6 Edge. Eerder deze week berichtten wij al dat de verkoopcijfers van de nieuwe Samsung Galaxy-serie boven verwachting waren. De toestellen waren niet aan te slepen en vooral de S6 Edge was populairder dan verwacht. Dat is goed nieuws voor Samsung, dat in het eerste kwartaal haar wereldwijde koppositie even verloor aan Apple. 

 

Vandaag worden de verwachtingen bijgesteld en zegt Samsung dat de Galaxy S6 en S6 Edge wel eens de meest verkochte toestellen uit de geschiedenis van het bedrijf zouden kunnen worden. En toch is er verbazing alom bij Samsung over het succes van het nieuwe vlaggenschip. Zoveel toestellen verwachtte het bedrijf simpelweg niet te verkopen. Hierdoor zou het kunnen dat je jouw toestel later ontvangt dan je eigenlijk wil: de productie schijnt wat achter te lopen. 

 

Bron: www.gsminfo.nl

 

Bekijk hier alle beschikbare telefoonhoesjes of smartcase voor je Samsung telefoon