Samsung verkoopt 10 miljoen stuks Galaxy S6 en S6 Edge’

  • Geplaatst op
Samsung verkoopt 10 miljoen stuks Galaxy S6 en S6 Edge’

De eerste 10 miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn inmiddels verkocht, zo meldt een bericht uit Zuid-Korea. Exacte details ontbreken echter vooralsnog, waardoor niet erg duidelijk is hoe goed de toestellen het doen in verhouding tot eerdere Galaxy S modellen.

Koreaanse media melden op basis van uitspraken van een Samsung official dat er inmiddels meer de Galaxy S6 en S6 Edge inmiddels meer dan tien miljoen keer verkocht zijn. Dat zijn er natuurlijk een hoop, maar het is niet helemaal duidelijk wanneer deze mijlpaal precies bereikt werd.

Hierdoor blijft het lastig in te schatten hoe de toestellen het doen ten opzichte van een aantal voorganger, zoals de Galaxy S5 en Galaxy S4, die beiden minder dan een maand nodig hadden om het genoemde aantal te halen.
Tel daarbij op dat er uiteraard ook nog een verschil is tussen verscheept aan winkels en providers – waar de genoemde aantallen in feite betrekking op hebben – en verkocht aan de consument, en het is duidelijk dat het nog even zal duren voor we weten of de Galaxy S6 modellen het beter of slechter doen dan hun voorgangers.