Samsung Galaxy Core Prime Value Edition vanaf volgende week te koop in Nederland

  • Geplaatst op
Samsung Galaxy Core Prime Value Edition vanaf volgende week te koop in Nederland

We wisten al even dat hij eraan kwam, maar helemaal wennen aan de naam zullen we nooit: de Samsung Galaxy Core Prime Value Edition. Proost! En vanaf volgende week is hij in Nederland te koop.

De mannen van GSMinfo vonden de eerste Nederlandse pre-order opties voor de Galaxy Core Prime VE, die in feite erg vergelijkbaar is met de Galaxy Core Prime zelf, met Android versie 5.1 als voornaamste onderscheidende factor. Provider Ben zal ‘m vanaf 23 juni als een van de eersten gaan leveren.

De Core Prime VE is dus voorzien van een 4,5 inch met 800 bij 480 pixels, een 1,2 GHz quadcore processor en een vijf megapixel camera. Het toestel meet 131 bij 68 millimeter, en is 8,8 mm dik. Standaard is er 8 GB opslagruimte aanwezig, maar je kunt hier zelf via SD kaart nog ruimschoots meer van maken.

Je kunt de Core Prime VE nu al bestellen, en zoals de specificaties al doen vermoeden is het prijskaartje vriendelijk. Check hieronder de eerste aanbiedingen in combinatie met abonnement – en hoop in de tussentijd mee dat Samsung geen Plus of Neo variant van het toestel zal gaan lanceren.

Bron: www.galaxyclub.nl