Gelekte iPhone 6s-onderdelen tonen uitstekende camera

  • Geplaatst op

Als het zo doorgaat, heeft Apple weinig meer te onthullen tijdens hun iPhone 6s keynote. Opnieuw zijn er onderdelen van de nieuwe iPhone online opgedoken, die een vervelend detail met zich meebrengen.

Een veelgehoord punt van kritiek is de ‘bolle’ uitstekende camera van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, die een stukje uit de behuizing steekt. Hierdoor kun je (zonder case om je iPhone) het toestel lastig plat op een tafel leggen. Uitgelekte foto’s, waarin onder meer een cameraring te zien is, tonen aan dat Apple dit ongemak niet aanpakt met de iPhone 6s.

De foto’s doken op bij het Franse Nowhereelse, en laten naast de ring voor de cameralens ook een interne kabel zien waarin de Lightning-ingang, volumeknoppen en LED-flitser in verwerkt zitten. Opvallend, omdat Apple deze onderdelen met de iPhone 6 in twee losse kabels verwerkte. Eerder kregen we ook al andere interne onderdelen van de iPhone 6s te zien.

Identieke homeknop
Tot slot is er een ring voor de homeknop te zien, in een chique gouden kleurtje, die identiek lijkt te zijn aan degene in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Bron: www.iculture.nl