Apple iPhone X

Apple iPhone X hoesje kopen?

De beste bescherming voor je iPhone X

 

Verzendkosten


U betaalt bij Hoesjescases geen verzendkosten. Bestelt u voor 17:00 dan heeft u het product de volgende dag al in huis.

iPhone X Booktype & flipcase


De booktype & flipcase hoesjes zijn luxueuze producten die uw Apple iPhone X nog meer aanzien geven. Deze bieden tevens ruimte om pasjes, geld of andere zaken op te bergen die u normaal in uw portemonnee bewaart. Deze iPhone X hoesjes bieden de beste bescherming voor u telefoon tegen een zeer laag tarief.

Hardcases & TPU siliconen


Geef uw Apple iPhone X de optimale bescherming en kies voor iPhone X cases of siliconen telefoonhoesjes. Kies een iPhone X hoesje met een leuk patroon of mooie afbeelding om jou smartphone een leuke uitstraling te geven. Deze hoesjes bieden uw iPhone X gegarandeerd bescherming.

Insteekhoesjes en portemonnee


Hoesjescases biedt ook insteekhoesjes en portemonnees voor uw iPhone X. Berg niet alleen uw iPhone X op in het hoesje maar ook uw geld en pasjes in uw portemonnee hoesje. De insteekhoesjes zijn verder ideaal om uw iPhone X veilig op te ruimen en om een val van u iPhone X te overleven.

Verzendkosten


U betaalt bij Hoesjescases geen verzendkosten. Bestelt u voor 17:00 dan heeft u het product de volgende dag al in huis.

Bekijk ook onze andere Apple iPhone telefoonhoesjes, waaronder de volgende :

iPhone 6 Plus hoesjes
iPhone 5s hoesjes

← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 25 augustus 2018. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen