Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s hoesje kopen?

De beste bescherming voor je iPhone 6s


Kies uit een van onze Apple iPhone 6S hoesjes om uw telefoon te beschermen. De Apple iPhone 6s is erg kwetsbaar en schade is snel gemaakt. Koop daarom vandaag nog een hoesje om uw iPhone 6s de optimale bescherming te bieden. De producten van hoesjescases zijn vervaardigd uit het beste leer en zijn van 100% kwaliteit. U vindt bij ons telefoonhoesjes van merken als LELYCASE, Hc Case, MF Cases, alternate cases ook E-Case. Hoesjescases biedt verschillende soorten hoesjes en cases voor de iPhone 6s.

iPhone 6s Booktype & flipcase


De booktype & flipcase hoesjes zijn luxueuze producten die uw Apple iPhone 6s nog meer aanzien geven. Deze bieden tevens ruimte om pasjes, geld of andere zaken op te bergen die u normaal in uw portemonnee bewaart. Deze iPhone 6s hoesjes bieden de beste bescherming voor uw iPhone 6S tegen een zeer laag tarief.

Hardcases & TPU siliconen


Geef uw iPhone 6s de optimale bescherming en kies voor iPhone 6 cases of siliconen telefoonhoesjes. Kies een iPhone 6s hoesje met een leuk patroon of mooie afbeelding om jou smartphone een leuke uitstraling te geven. Deze hoesjes bieden uw iPhone 6s gegarandeerd bescherming.

Insteekhoesjes en portemonnee


Hoesjescases biedt ook insteekhoesjes en portemonnees voor uw iPhone 6s. Berg niet alleen uw iPhone 6s op in het hoesje maar ook uw geld en pasjes in uw portemonnee hoesje. De insteekhoesjes zijn verder ideaal om uw iPhone veilig op te ruimen en om een val van uw iPhone 6s te overleven.

Verzendkosten


U betaalt bij Hoesjescases geen verzendkosten. Bestelt u voor 17:00 dan heeft u het product de volgende dag al in huis.

Bekijk ook onze andere iPhone telefoonhoesjes:

iPhone 6 Plus hoesjes
iPhone 5s hoesjes


Apple iPhone 6S hoesjes