Apple iPhone 5C

iPhone 5c Hoesjes en Accessoires


Specificaties Apple iPhone 5C

  • Schermafmeting:        4 inch                                                  124,4 x 59,2 x 8,97 mm
  • Resolutie:                   1136 x 640 pixels
  • Besturingssysteem:  IOS 
  • Kleuren:                      wit, groen, roze, blauw, geel
  • Camera:                      Voorzijde 1,2 Megapixels                    Achterzijde 8 Megapixels
  • Opslaggeheugen:      16 / 32 / 64 GB


Hoesjes zijn handig om te hebben, maar waarom?
Bescherm je telefoon door één van de Apple iPhone 5C hoesjes te halen. Je hoort het vaak, eigenlijk te vaak, mensen laten hun mobiel net op de verkeerde manier vallen. Ze rapen hem op en ja hoor, de hoekjes helemaal kapot, barsten in het scherm of nog erger! Daarom is het slim om je voor dit soort momenten goed voor te hebben bereid. En er zijn veel manieren waarop dit kan, hier heeft hoesjescases.nl allemaal rekening mee gehouden. We verkopen niet alleen hoesjes, maar ook allerlei andere benodigdheden voor je telefoon. Zoals screenprotectors, (auto)laders e.d. Dus als je opzoek bent naar een telefoonhoesje of andere accessoires voor je telefoon dan kun je hier zeker goed terecht!

Merken
Hoesjescases biedt telefoonhoesjes aan van goede kwaliteit, dit betekend dus ook goede merken. Je kunt hierbij o.a. rekening houden met E-Case, LELYCASE, Alternate Cases en Hc Cases. 

Service
We proberen uiteraard de beste service te geven die mogelijk is. Hieronder vallen dus ook aspecten als dat we gratis verzending hebben en er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de producten zo snel als mogelijk is in huis hebt. Als je voor 17.00 je bestelling plaatst en deze ook betaald heb je je hoesje de volgende dag al in huis!

Wij verkopen ook hoesjes voor..
.. iPhone 5/5S
.. iPhone 6/6S
.. iPhone 6 Plus

Apple iPhone 5C hoesjes

← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 23 februari 2019. Uw kunt momenteel geen bestelling plaatsen Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen