Apple iPhone 4/4S Hoesjes en Accessoires


Specificaties iPhone 4/4S:

  • Schermafmeting:          3,5 inch                                              11,5 X 5,8 X 0,9 cm
  • Resolutie:                       960 x 640 pixels
  • Besturingssysteem:      IOS (max. IOS 7.2)
  • Kleuren:                         wit, zwart
  • Camera:                         Voorzijde 300 Megapixels                 Achterzijde 5 Megapixels
  • Opslaggeheugen:         8 / 16 / 32 GB


Waarom is een hoesje van groot belang?
Apple iPhone 4S hoesjes voegen iets persoonlijks toe, omdat je natuurlijk een iPhone 4S hoesje koopt die jij zelf leuk vindt. Dit zegt dus ook iets over hoe/wie jij bent. Maar behalve iets persoonlijks voegt het ook nog eens een extra bescherming toe voor je iPhone. Het komt namelijk vaak voor dat mensen hun iPhone laten vallen doordat ze geen goed of helemaal geen hoesje hebben. Daarom bieden wij alleen iPhone hoesjes aan van goede kwaliteit. Verder verkoopt Hoesjescases ook andere dingen dan hoesjes, zoals screenprotectors, laders, oortjes enzovoort. Deze staan hierboven aangegeven maar kun je ook onder het kopje Accessoires in het hoofdmenu vinden. 

Verzendkosten
Het is bij ons zo dat we geen geld vragen voor de verzending, dit betekend dus geen verzendkosten! Verder doen wij om ervoor te zorgen dat als jij je Apple iPhone 4/4S hoesje voor 17.00 besteld en betaald, je het de volgende dag al in huis hebt. 

Wij besteden veel aandacht aan klanten en proberen ook zeker de beste service te geven. Hoesjescases.nl wordt o.a. hiervoor ook uitstekend beoordeeld.  We hebben nu een 9 van de 10.

Merken
Zoals u misschien al heeft gemerkt heeft Hoesjescases een breed assortiment. Zo vindt je bij ons hoesjes van onder andere merken als LELYCASE, Hc Case, Alternate Cases, BestCases en E-case. 

Andere bekeken vaak

Apple iPhone 4S hoesjes