Beste aanbod hoesjes voor Apple iPhone 3g 3gs  
 Gratis verzending  Snelle levering  Keurmerk vindt u bij HoesjesCases.nl.Mooie en beschermende hoesjes voor de Apple iPhone 3g 3gs
 
De iPhone 3g 3gs is, zoals de naam al zegt, de derde Apple-smartphone. De iPhone 3G/3Gs is een erg goede telefoon, hij beschikt over een goede fotocamera en een vuilafstotend touchscreen. Ook de batterij gaat langer mee.
 
Het juiste Apple iPhone 3gs hoesje
 
Hoesjescases.nl heeft veel verschillende iPhone 3gs hoesjes.  Ze zijn er in de vorm van een iPhone 3G case of een bookcase van leer of kunststof. Deze iPhone 3gs hoesjes zijn zeer goed beschermend, want uw telefoon is aan alle kanten omsloten door het hoesje. De backcover. Een siliconen hardcase iPhone 3gs hoesje beschermt de zij- en achterkant. Als u een foto wilt maken zonder uw iPhone uit het hoesje te halen of op wilt laden, kunt u een een backcover of flipcase met uitsparingen kiezen. 
 
Goede bescherming
 
Uw iPhone 3gs kan makkelijk beschadigen. Een hoesje voorkomt deze beschadigingen, waardoor uw smartphone er luxe uit blijft zien. Ook tegen stoten of vallen vorm uw Iphone 3gs hoesje, zowel van buiten als binnenin. Ook tegen weersinvloeden beschermt het hoesje. Om het touchscreen extra te beschermen kunt u een anti-fingerprint screenprotector gebruiken, waardoor vingerafdrukken minder zichtbaar zijn op uw iPhone 3G.
 

Merken
 
Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases, ook E-Case  hoesjes. 
U betaalt geen verzendkosten en uw iPhone 3g 3gs hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden. 
 
Hoesjes voor iPhone 5 5s

Hoesjes voor iPhone 6 6s 
 
Hoesjes voor iPhone 6 Plus  
 
 Apple iPhone 3G/3Gs hoesjes