De beste bescherming voor je Wiko Tommy vind je bij Hoesjescases!


Specificaties Wiko Tommy
Afmetingen:           146x71.5x8.8 mm (lxbxd)
Scherm:                 5 inch
Camera:                 8 MP achter, 5 MP voor
Geheugen:             8 GB intern, 1 GB RAM

Wiko is een telefoonmerk dat alsmaar blijft groeien en populairder wordt. Dit keer komen ze met de Wiko Tommy. Het is vaak best lastig om een geschikt hoesje voor je Wiko telefoon te vinden, maar gelukkig heeft Hoesjescases ze wél. Hoesjescases heeft telefoonhoesjes in verschillende kleuren en uiteenlopende designs. Zo is er voor ieder wat wils en kun je deze al tegen een lage prijs aanschaffen. Met een hoesje bescherm je je telefoon tegen stoten, vuil en krassen. Ook gaat hij langer mee doordat de technische aspecten worden beschermd door het hoesje. Echter kan je met een hoesje je telefoon ook een nieuw uiterlijk geven. 

Heb je een leuk hoesje/accessoire gezien? Dan is het van belang om te weten dat deze kosteloos naar je wordt verzonden. Als je voor 17:00 uur bestelt, is het de volgende dag al bij je in huis.

 

Geen producten gevonden...
← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 23 februari 2019. Uw kunt momenteel geen bestelling plaatsen Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen