De beste bescherming voor je Wiko Jerry!


Specificaties Wiko Jerry
Afmetingen:           145.1x73x9.6 (lxbxd)
Scherm:                 5 inch
Camera:                 5 MP achter, 2 MP voor
Geheugen:             8 GB intern, 1 GB RAM

De Wiko is een telefoon die van zichzelf al erg opvalt door zijn design. Als je hem nog meer wilt laten opvallen, of misschien juist minder, biedt Hoesjescases je de oplossing. Hoesjescases heeft telefoonhoesjes van uiteenlopende designs en diverse kleuren tegen een aantrekkelijke prijs. Deze hoesjes bieden wij je aan voor een hele aantrekkelijke prijs. Je kunt een hoesje geheel naar eigen smaak uitkiezen. Zo kun je er eentje kiezen die echt bij jou stijl past. Met een hoesje bescherm jij je telefoon tegen krassen, vuil en stoten. Hij gaat dan ook langer mee, omdat de technische aspecten van je telefoon net zo goed beschermd worden. ector.

Ben jij klaar om dat leuke hoesje.en/of accessoire te bestellen? Dan is het goed om te weten dat bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst, morgen al in huis zijn. Daarbij komt ook nog dat er voor jou geen verzendkosten zijn!

 

Geen producten gevonden...
← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 23 februari 2019. Uw kunt momenteel geen bestelling plaatsen Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen