Wiko

De beste bescherming voor je Smartphone Wiko

HoesjesCases heeft hoesjes in vele soorten en gemaakt  van allerlei materialen en met vele dessins.
HoesjesCases.nl heeft een bijna onbeperkte keuze aan hoesjes voor alle bekende en minder bekende merken, zoals de Wiko mobiele telefoons, de Honor serie, gemaakt van allerlei verschillende materialen, o.a. van leer. Voor al deze smartphones heeft HoesjesCases.nl bijvoorbeeld een flip case of een insteek hoesje.
Kies je niet voor een hoesje dat je smartphone helemaal bedekt, dan kun je kiezen voor een bumper. Deze bumper zit alleen rond de zijkant van je smartphone en is daarom met name bedoeld om ervoor te zorgen dat je  mobiele telefoon niet kapot gaat als hij valt. De randen van de bumper zijn over het algemeen iets dikker dan de smartphone zelf. Dit zorgt ervoor dat wanneer bv. je Wiko mobiele telefoon  op de grond valt of je hem stoot, hij niet op het beeldscherm of de achterkant terecht komt en beschadigd raakt, maar dat de rand van de bumper de schok opvangt. 
Als je zo’n dikkere rand rond je mooie slanke mobiele telefoon niet mooi vindt, dan kies je een cover (ook wel snap on cover of hard case genoemd). De cover klik je eenvoudig op de achterkant van je Wiko smartphone. Vaak wordt deze cover gebruikt in combinatie met een  screenprotector om ook het beeldscherm goed te beschermen tegen vuil en krassen. 

 
HoesjesCases is de website bij uitstek wanneer je op zoek bent naar hoesjes voor je Rainbow, Getaway, Kite of Hihgway Signs smartphone. Niet alleen hebben we een zeer groot assortiment, onze hoesjes zijn ook in vergelijking erg goedkoop en worden altijd gratis bij je thuisbezorgd. Voor het gemak verstuurt HoesjesCases.nl de hoesjes over de post. Je hoeft dus niet thuis te blijven als je bestelling bezorgd wordt. 
 
Bekijk alle beschikbare hoesjes rustig en maak dan een keuze. Krijgen we je bestelling op een werkdag binnen dan verzenden we je nieuwe hoesje al de volgende dag. Je hoeft dus nooit lang te wachten! HoesjesCases.nl levert alle hoesjes, waaronder hoesjes voor bv. De Lenny of de Thunder, uit eigen voorraad.
Welk beschermhoesje je ook kiest, we verzenden altijd gratis. Uiteraard wordt je bestelling goed verpakt, zodat je nieuwe hoesje jou in ongeschonden staat bereikt. 


 
Bij HoesjesCases bieden we je alleen de beste producten aan. Daarom hebben we ons complete assortiment hoesjes samengesteld uit de collecties van vele verschillende topmerken. Je vindt bij ons onder andere Case-Mate hoesjes voor vele merken mobiele telefoons, Hc Cases, alternate cases, BestCases, Dolce Vita, LELYCASE, ook Bugatti hoesjes. We houden de markt goed in de gaten en nemen regelmatig hoesjes van nieuwe merken op in ons assortiment.
https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/NL-NL/HoesjesCases%2Enl.html

The Feedback Company

← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 23 februari 2019. Uw kunt momenteel geen bestelling plaatsen Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen