Microsoft Lumia 430

Microsoft Lumia 430 Dual Sim hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Microsoft Lumia 430 dual sim 

De Microsoft Lumia 430 Dual SIM is een heel leuke, complete mobiele telefoon voor een heel lage prijs, die sinds mei 2015 op de markt is.
De smartphone is niet zo groot; 120.5 x 63.2 x 10.6 mm  en weegt slechts 127.9 g (4.52 oz).
De Microsoft Lumia 430 Dual SIM heeft, zoals te zien is aan de naam, de mogelijkheid voor twee SIM kaarten.
Het beeldscherm is van het type Multitouch Capacitive touchscreen, 16M kleuren, afmeting 4.0 inches met een resolutie van 480 x 800 pixels.
Het geheugen gaat tot 128 GB, met een intern geheugen van 8 GB.
De camera is er een van 2 MP, 1600 x 1200 pixels en heeft video.
De batterij is een Li-Ion 1500 mAh batterij. De smartphone is er in de kleuren zwarte en oranje.
 
Een leuke mobiele telefoon voor een aantrekkelijke prijs, waar je uiteraard zuinig op bent, om er langer plezier van te hebben, dus daar moet een goed, beschermend hoesje omheen.
 
HoesjesCases kan er voor zorgen dat uw smartphone goed beschermd is en er bovendien mooi uitziet, passend bij uw image.
Er zijn hoesjes in vele vormen, kleuren en materialen, die HoesjesCases in voorraad heeft. Bookcases, walletcases, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer en natuurlijk ook cover hoesjes in vele kleuren, bewerkt of effen, er is volop keus.
U kunt zelfs meerdere hoesjes bestellen, voor de afwisseling en de gelegenheid.
 
Ook kan HoesjesCases vele accessoires leveren voor de Microsoft Lumia 430 Dual SIM: Screen protectors om krassen op het beeldscherm te voorkomen, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases, ook E-Case hoesjes. 
U betaalt geen verzendkosten en uw Microsoft Lumia 430 Dual Sim hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden.

 


HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10